Šperos.lt > Biologija > Zoologija > Anatomija. Gyvulio virškinimas

Anatomija. Gyvulio virškinimas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Virškinimo reikšmė ir fermentai. Virškinamųjų procesų tyrimo metodai. Pašaro paėmimas ir kramtymas. Seilių liaukos, jų sekrecija ir reikšmė. Seilių sekrecijos tyrimo metodai ir įvairių gyvulių seilių sekrecijos ypatumai. Rijimas ir vėmimas. Virškinimo skrandyje tyrimas. Skrandžio sultys ir jų sudėtis. Skrandžio sulčių sekrecija. Žemės ūkio gyvulių virškinimo skrandyje ypatybės. Gromuliavimas ir dujų atrijimas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

13 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus kolegija

Failo tipas:

Microsoft Word 25.58 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą